Lediga tjänster

Stenberg Tollstern Advokater är en småländsk, traditionell byrå med stort personligt engagemang som vänder sig till både privatpersoner och företag främst inom det civilrättsliga området. För oss är varje uppdrag unikt. Tillsammans arbetar vi i en nära relation med klienten för en resultatinriktad lösning på det anförtrodda uppdraget.

Vi är under tillväxt och söker en biträdande jurist eller advokat för anställning till kontoret i Växjö.

Hos oss får du arbeta med intressanta och spännande uppdrag i en liten organisation som präglas av samarbete och arbetsglädje. Huvudsakligen arbetar vi med civilrättsliga tvister och familjerätt. Du skall vara intresserad av att driva dispositiva tvistemål med klienten i fokus.

Vi söker dig som har en jur.kand. samt minst är notariemeriterad eller på annat sätt förvärvat motsvarande domstolserfarenhet. Företagsekonomiska insikter är ett plus. Vi värdesätter främst din personliga lämplighet för denna typ av arbete. 

Anställningen medför resor varför körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi emotser din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Du är välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till vår sekreterare Ann Nilson via e-post ann.nilsson@st-advokater.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta David Tollstern, växel 0470-33 98 70. 

Varmt välkommen med din ansökan!